sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Bet you won't comment

Viime viikkojen aikana olen ihan totaallisen kyllästynyt siihen, etten löydä mistään mitään oikeasti kivaa ja mukavaa blogia, jossa olisi sopivasti poliittista asiaa sekä sitten vähän muutakin. Lähimmäksi pääsee ehkä Maria Morrin blogi, jossa silloin tällöin näkyy kannanottoja ja linkkejä. Muuten olenkin aika urpona saanut selailla, kun ei mistään löydy mitään mielenkiintoista. Paitsi Bronxin peep toe-saappaita.

Ovatko muoti- ja tyyliblogit ainoita, joilla on oikeus sosialisoida blogossfäärissä? Pirun tympääntynyt "0 kommenttia" postauksiin, kun aiheesta likenisi keskustelua ties kuinka moneksi päiväksi. Onko ongelma se, että aiheista ei tiedetä? Juurihan sitä valotettiin ja annettiin mielipiteitä. Ehkä "ihkut kuteet" muodossa "ihkut ajatukset" on vähän tökero, mutta tuskin poliittisella sisällöllä varusteltua blogia nyt niin kovin moni pintaliitäjä glitterhile lukeekaan. Entäs sitten tämä bloggaajien keskenäinen sosialisointi. Kaikki blogit linkkaavat toisiinsa, siis siihen keskenäiseen vajaan 10 piiriin. Boooring, saw this already. Elämää hei vähän tännekin! Politiikassa kuitenkin edetään pitkälti sosiaalisen verkoston avulla ja monien FB-kaverit juoksevat tuhannen likimailla. Olisiko tämä niin hankala juttu sitten oikeasti?

Kevätsiivous on muuten tehty ja kirjahyllyt vihdoinkin saatu tännekin tuotua. Istunkohan liikaa koneen ääressä tekemässä milloin mitäkin, kun muuttaminen on kesken jäänyt?

4 kommenttia:

  1. Se on vähän sääli, että suomalainen blogiskene on lähinnä "oikeiden" poliitikkojen henkistä masturbointia, mummojen sukkapuikkopäiväkirjoja ja teinien "tänään menin tällaisessa paidassa kouluun". Ja välillä jotain fiktiivisiä "päivisin olen tavallinen nainen tavallisessa työpaikassa, mutta öisin olen kuuma domina, joka nussii kaikkea mikä liikkuu".

    Tähän kaikkeen huttuun sitten hukkuu kaikki oikeasti mielenkiintoiset.

    VastaaPoista
  2. Leivontaohjeita, joissa pilkataan jokaista uusavutonta rivien välissä sekä sitten nämä blogit, joissa valitellaan elämän suurta tuskaa päivästä toiseen tietysti nimettömänä.

    Tosin tuosta olen kyllä eri mieltä, että kaikki muotiblogit olisivat teinien paitaesittelyjä. Kyllä, niissä esitellään vaatteita, kyllä, melko moni on iältään nuori. Mutta paljon muutakin niissä on ja monet näistä blogeista ovat paljon elävämpiä ja mielenkiintoisempia kuin muut blogit.

    No siitäkin huolimatta, paetaan ulkomaille. http://www.kittyhell.com/

    VastaaPoista
  3. Öö itse vähän lueskellut sun blogiasi ja musta tässä on aika vähän mitään todellista asiaa. Politiikasta ja kaikesta siihen liittyvästä löytyy paljon parempia blogeja. Tekstisi ovat lyhyitä riipaisuja siitä aiheen pinnasta etkä sano juuri mitään jota muutkin eivät jo tietäisi. Ne eivät tempaa mukaansa eivätkä saa lukijaa tarttumaan aiheeseen ja kommentoimaan. Tämä siis ihan rakentavana kommenttina. Katso blogisi sisältöä ihan tosissaan, ennen kuin alat syyttämään muita typeriksi.

    VastaaPoista
  4. No aika vähänhän tässä on asiaa; kesäloma vähän veti muille laitumille. Ja jos haluaa paremman blogin jonain kauniina päivänä, pitää sitä kai jostain aloittaa? Haluanpa muuten nähdä sen blogin, jossa kerrotaan vain kaikille uusia, ennestään tuntemattomia asioita. Jos sinun mielestäni minun mielipiteeni jostain asiasta on wanha eikä sinua hetkauta, niin ketä kiinnostaa? Ja ketähän minä olen typeräksi sanonut. Minun blogini sisältö on kuitenkin sitä minä haluan - vähäistä ruinausta ihmisten kommentoimattomuudesta, alkoholisoituneesta elämästä ja materialismiin menosta. Ehkäpä tässäkään vastauksessa ei varsinaisesti mitään uutta tullut, mutta kiitoksiapa kuitenkin kommentissa. Jossa ei muuten siinäkään varsinaisesti mitään uutta tullut.

    VastaaPoista